1590

Let's discuss your findings here. Do not forget to mention your operating system
User avatar
Michael
Posts: 1671
Joined: 25 May 2008 16:11
Location: Germany
Contact:

1590

Postby Michael » 31 Jan 2015 14:48

Hello,

there is a new update.

1. Size of the window should be coorrect after restart or change from fullscreen.
2. Sound after paused mode should be correct.
3. Terminal window included (menu simulation) for debug information.

In parallel I work with Howard on his mouse problem.

Thank you for your feedback.

Michael

Daniel78
Posts: 2
Joined: 25 Jan 2015 17:30

Re: 1590

Postby Daniel78 » 31 Jan 2015 17:44

Hallo

Nach der Installation wird 1584 in der Demo angezeigt, Heli-x läuft.
Nach Registrierung wird 1590 angezeigt und Fenster schliesst sofort wieder, Helix läuft nicht.

(Windows 64 bit)

Gruss
Daniel

User avatar
Michael
Posts: 1671
Joined: 25 May 2008 16:11
Location: Germany
Contact:

Re: 1590

Postby Michael » 31 Jan 2015 18:01

Ja, das ist richtig. 1590 kann nicht von der Demo aus geupdatet werden. Da fehtl noch ein Extrafile.Ich lade heute abend dann eine neuere Demo hoch. Wenn Du schneller eine Lösung willst, schick mir eine Email.

Michael

User avatar
bas756
Posts: 30
Joined: 29 Dec 2014 12:52
Location: Belgium

Re: 1590

Postby bas756 » 31 Jan 2015 19:48

Hello,

I' am sorry but as I also mentioned in a reply to version 1582, there seems to be a flightmode curve bug in 1590.(For me in Windows 8.1)
I have tested this again in version 5. I think in that version it's functional.

Here more information so you can replicate this problem
- My controller file is set to use 4 channels and and the flight curves in the simulator (see screenshot)
Controller.jpg
Controller.jpg (28.79 KiB) Viewed 1354 times

-The flightmode curves that I would like to use are in file Loge600SX.xml (see screenshot)
Logo600SX.jpg
Logo600SX.jpg (78.43 KiB) Viewed 1354 times

- When I load the file every parameter seems to be loaded OK (see screenshot)
Flightmode.1.jpg
Flightmode.1.jpg (33.93 KiB) Viewed 1354 times

- When I click OK I can fly the model but I'am not sure all parameters are functional, so I open again the flightcurve and some parameters are gone
The pitchcurve and throtlle curves are now linear and pitch curve for autorotation is shifted
I will place two screenshot in next reply (only 3 attachments allowed)

Kind Regards Patric
Last edited by bas756 on 31 Jan 2015 19:59, edited 3 times in total.
Sabertooth Z87, Intel i7-4770S 3.5GHz 16GB, Win 8.1 Pro 64bit, AMD Radeon HD5770 4GB, 3600x1920, 3 monitors 24" portrait, RX2SIM, Spektrum AR610-X - DX6i

User avatar
bas756
Posts: 30
Joined: 29 Dec 2014 12:52
Location: Belgium

Re: 1590

Postby bas756 » 31 Jan 2015 19:53

Hi,

This the sequel from previous message
This the screenshot when I open the flightmode menu again
Flightmode.2.jpg
Flightmode.2.jpg (32.7 KiB) Viewed 1352 times

The pitch curve and throtlle curves are now linear,

And in the tab autorotation ther is a shift in the pitch curve
It should be -50,-50,0,115 (=in the xml)
Flightmode.3.jpg
Flightmode.3.jpg (30.53 KiB) Viewed 1352 times


Kind Regards Patric
Sabertooth Z87, Intel i7-4770S 3.5GHz 16GB, Win 8.1 Pro 64bit, AMD Radeon HD5770 4GB, 3600x1920, 3 monitors 24" portrait, RX2SIM, Spektrum AR610-X - DX6i


Return to “V6 Beta Testing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest